avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Durata maxima contract de comodat pentru sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Durata maxima contract de comodat pentru sediu social

Buna ziua.
Se poate trece perioada nelimitata (nedeterminata) intr-un contract de comodat pentru stabilire sediul social SRL?
Sau Registrul Comertului nu accepta perioada nelimitata ci x ani maxim?

Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:50, 13 Octombrie 2019
Nu se poate trece perioada nelimitata (nedeterminata) intr-un contract de comodat pentru stabilire sediul social SRL. Treceti exprimarea "Perioada de valabilitate a contractului este de 3 ani cu prelungirea automata pe aceeasi perioada daca intre parti nu intervin alte intelegeri prin acte adiționale suplimentare."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu srl - contract v.c. sau comodat ? MICOLIS MICOLIS La constituire unui SRL, dovada sediului social se poate face cu Contractul de vanzare-cumparare detinut de asociatul unic fondator ( in contract de v.c. este ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract comodat sediu social Jan2012 Jan2012 Buna ziua, Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un srl intr-un spatiu inchiriat. tonix tonix Salut, Vreau sa-mi deschid un SRL si nu sunt proprietar, pot sa inchiriez spatiu . Ce implica asta (acte ,etc) Multumesc ! (vezi toată discuția)