avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum ”scap”de un contract de prestari ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum ”scap”de un contract de prestari servicii cu rds/rcs si de accesoriile lor?

am un contract cu rds/rcs de furnizare servicii incheiat in 19.06.2008 dar care nu prevede durata contractului.
in prezent, de aproape o luna nu mai primesc semnal tv, chiar daca sunt cu platile la zi.
vreau sa reziliez contractul, i-am sunat de mai multe ori sa vina sa-si ridice antena si sa inceteze a mai factura servicii dar ma obliga sa merg la sediul lor (cca 40 km) sa le duc antena personal.
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 23:05, 5 Iulie 2010
prevalati-va de termenul de reziliere inscris in contract si notificati rezilierea printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire. succes!
am fost in aceeasi situatie,din pacate va trebui sa mergeti la ei sa reziliati contractul,altfel va factureaza in continuare si sunteti buna de plata.multa bafta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate reziliere contract rds rcs DanutSimonca DanutSimonca Buna ziua, Am un contract cu cei de la RDS RCS pentru tv si internet, eu nu mai locuiesc in localitatea respectiva si nu mai beneficiez de acele ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a contractului de prestari servicii bikeoholic bikeoholic Am facut un contract cu RCS&RDS pe 21.12.2009 urmand ca pe 15.01.2010 sa mi se instaleze serviciile pentru care am optat in contract, si anume cablu TV, ... (vezi toată discuția)