avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare sediu social - carnete de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare sediu social - carnete de munca

Buna ziua,
Daca firma isi schimba sediul social din Bucuresti in Ilfov, imi puteti spune ce mentiuni trebuie sa fac in carnetele de munca ale salariatilor si cine vizeaza aceste inscrisuri, Ilfovul sau Bucurestiul ?? Mentionez ca avem aprobare pentru a tine carnetele de munca la unitate.
Deasemenea, trebuie dat din nou examen pentru 0.25 % la ITM Ilfov sau se preia automat dosarul de la Itm Bucuresti??

va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: mnd , utilizator 16:41, 6 Iulie 2010
Buna ziua,
Procedura este urmatoarea: in carnetele de munca se pune stampila rotunda in rubrica nr. 2 si semneaza directorul, in rubrica nr. 3 la mutatia intervenita se scrie "schimbat sediul social in judetul Ilfov", in rubrica nr. 4 se trece data la care are loc schimbarea sediului, rubricile 5 si 6 se bareaza, in rubrica nr. 7 se trece nr. adresei prin care s-a facut schimbarea sediului social, iar in ultima rubrica parafeaza ITM Bucuresti si mai pun si stampila rotunda.
apoi cand se intorc de la itm Bucuresti trebuie scis din nou: la mutatia intervenita "preluat prin schimbarea sediului social", in urmatoarele rubrici data la care se intampla modificarea, functia, salariul si nr. noului CUI, semneaza inspectorul firmei. In plus contractele de munca trebuie trimise in copie si original la ITM Ilfov pentru inregistrare.
Da, trebuie dat examen la ITM Ilfov.
Noi asa am procedat, multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen itm Daniella C. Daniella C. |Buna ziua, Am o nedumerire,am dat examen la itm bucuresti pt atestare, pt a putea completa in carnetele de munca. Am o firma pe Ilfov si vreau sa completez ... (vezi toată discuția)
Carnet munca, calcul vechime Ela Pacurar Ela Pacurar Buna ziua, V as ruga sa ma ajutati cu o informatie, daca este posibil: La primul meu angajator am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998.Pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Grila noua irina_p irina_p ati facut grile noi de salarizare odata cu denominarea? ati facut modificari in cartile de munca?exista prevederi in sensul asta?
merci (vezi toată discuția)