buna seara.mai am si eu o intrebare. am cativa salariati angajati cu Contract pe durata determinata. acum, la trecerea pe durata nedeterminata, angajatorul vrea sa le si mareasca salariul. ei sunt angajati la date diferite ale lunii. 5, 17,26. cum ar fi corect?: sa le fac 2 acte aditionale: unul cu majorarea salariului, cu data de 01 ale lunii, si unul, la data la care ii expira CIM pe durata det, pt a-l trece pe durata nedeterminata? dc ii fac un sg act aditional in care sa-i scriu ambele modificari, contabila imi spune ca nu are cum sa-l plateasca. in acelasi timp mi s-ar parea ciudat sa trec 2 act aditionale, in carnetul de munca, la cateva zile diferenta,in aceasi luna.
va multumesc mult. o seara placuta.
Se poate face si un singur act aditional care sa cuprinda ambele modificari : durata contractului sa fie de la data expirarii perioadei anterioare, iar modificare salariului sa fie de la data de 01 ale lunii.
Prelungire cim
gina10
Buna.ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema:contractul de munca pe perioada determinata cu timp partial de lucru expira la o anumita data; la data ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
jalaboi
buna ziua: sunt asistent medical si de la 1 .02.2008 sunt angajata pe perioada determinata, dar nu scrie exact perioada(luni, ani) in contract. De la birouri ... (vezi toată discuția)
Intrebare
Vioreld
salutare.
am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)