avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire CIM

Buna.ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema:contractul de munca pe perioada determinata cu timp partial de lucru expira la o anumita data; la data expirarii lui se hotaraste: trecerea la perioada nedeterminata,cu timp normal de lucru de 8 ore/zi si salarul de incadrare aferent 8 ore/zi; fac act aditional cu modificarile respective cu data expirarii perioadei determinate? in revisal inregistrez asta la "modificari contracte"? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: gina10 , utilizator 13:47, 14 Noiembrie 2012
Raspunsul este afirmativ la intrebarile dvs ...
Multumesc mult,o zi placuta va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat care a avut contract pe perioada determinata cu 4 ore/zi pana pe data de 08.08.2011, administratorul vrea sa modifice contractul in perioada ... (vezi toată discuția)
Modificare cim pe perioada determinata ndeea ndeea Buna ziua, Pentru un CIM pe perioada determinata de 3 luni la care expira perioada in 04.05.2022, as dori, va rog, un raspuns la doua intrebari: 1. Este ... (vezi toată discuția)
Act aditional maiamaria maiamaria buna seara.mai am si eu o intrebare. am cativa salariati angajati cu Contract pe durata determinata. acum, la trecerea pe durata nedeterminata, angajatorul ... (vezi toată discuția)