avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 noul cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

noul cod caen

Buna ziua,
Reprezint o agentie de turism si trebuie sa-i schimb vechiul cod caen 6330 cu altul nou conform noilor reglementari.
Noul cod ptr. activitati ale agentiilor turistice este 7911 iar cel al agentiilor tour operatoare este 7912.
Momentan activitatea agentiei este detailista dar intentionam ca intr-o perspectiva nu prea indepartata sa o transformam in agentie tour-operatoare.
Intrebarea este : daca inregistram agentia cu codul caen 7911 cand o trecem la tour- operatoare trebuie sa-i schimbam codul din nou la Registrul comertului cu tot ce presupune acesta?
Inregistrarea cu codul 7911 ce reprezinta mai exact, ptr. ca am vazut si agentii tour operatoare inregistrate cu acest cod.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 16:50, 7 Iulie 2010
7911-Aceasta clasa include: - activităţi ale agenţiilor, în primul rând angajate în vânzarea de călătorie, de turism, transport si servicii de cazare pe o bază ridicata sau cu amănuntul a clientilor generale publice şi comerciale
7912-Aceasta clasa include: - organizarea şi montaj tururi care sunt vândute prin intermediul agenţiilor de turism sau direct de către operatorii de turism. Excursii poate include oricare sau toate din urmatoarele: transport • • cazare • alimentelor • vizite la muzee, situri istorice sau culturale, teatrale, muzicale sau evenimente sportive

Cand o treceti pe tur-opeartor o autorizati pe aceea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic - cod caen anonym3000 anonym3000 Salut! As vrea sa organizez excursii in Romania si in strainatate. Trebuie sa-mi infiintez o agentie de turism pentru asta? Ce cod CAEN am nevoie? Imi ... (vezi toată discuția)
Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)