avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen

buna, vreau sa ma ajute cineva care e in domeniu cu o informatie despre ce cod caen imi trebuie sa pot deschide o vulcanizare (prestari servicii auto) si daca e necesar si altceva pentru un bar deschis in aceeasi constructie:(
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 21:04, 7 Iulie 2010
4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor consider ca este codul necesar, iar pentru bar care va functiona la acceasi adresa dar intr+un spatiu amenajat separat va fi un alt cod caen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
In ce cod caen se incadreaza? Danydad Danydad Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate in ce cod caen se incadreaza o vulcanizare auto. Multumesc (vezi toată discuția)
Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)