avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto?

buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto necesare repararii autovehiculelor. intrebarea mea este daca pot sa le fac pe ambele cu acest caen 4520, pt ca nu stiu cum sa fac srl-ul, si apoi daca pot sa-mi platesc contributiile la stat ca administrator la firma mea ca sa am continuitate in campul muncii. va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:02, 10 Martie 2015
Codul caen 4520 Intretinerea si repararea autovehiculelor Aceasta clasa include: -intretinerea si repararea autovehiculelor: -reparatii mecanice -reparatii electrice -repararea sistemelor electronice de injectie -intretinerea uzuala (curenta) -reparatii ale caroseriei -reparatii ale unor piese ale motorului -spalare, lustruire etc. -vopsire -repararea parbrizelor -repararea scaunelor din autovehicule -repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer -tratamentul anti-rugina -instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie Aceasta clasa exclude: -resaparea si reconditionarea pneurilor, vezi 2211
Separat va trebuie si 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule

Puteti sa va angajati cu contract de munca pe propria firma (srl).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru intretinere si reparatii auto, piese, utilaje ??? ella.goran ella.goran buna ziua , daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , ... (vezi toată discuția)
Calificarea pentru a deschide o vulcanizare valibus valibus as putea sa-mi deschid o vulcanizare cu PFA daca eu detin doar o diploma de electromecanic (uz casnic) scoala profesionala? (vezi toată discuția)
Codul caen necesar in domeniul servicii auto (vulcanizare) matasaru mihai matasaru mihai poate cineva sa ma ajute sa stiu ce cod caen imi e necesar pentru activitatea de vulcanizare :hm:=D>:) (vezi toată discuția)