avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societati comerciale de negasit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societati comerciale de negasit

In aczul in care avem un debitor societate comerciala straina fara puncte de lucru in Romania cum putem afla adresa, nr.telefon sau orice alte date ;multumesc
Adresati-va in scris la ACCA, Serviciul Inf Company, accagroup@ymail.com
daca puteti sa fiti mai explicit ca nu pot sa intru pe acca ms
Exista protocoale de colaborare intre Camerele de Comert din diverse tari si Camera de Comert din Romania. Puteti adresa o solicitare la acest organism, pentru transmiterea datelor companiei in cauza, in cazul in care le pot obtine de la organismul echivalent din tara respectiva. De regula, aceste informatii vor fi contracost, trebuie sa va asteptati la asta, dar vor avea un caracter oficial.
Mergi la Camera de Comert si Industrie. Ei te pot ajuta sa gasesti respectiva societate. Oricum sincer sa fiu sansele de a-ti recupera banii sunt destul de mici. Oricum inarmeaza-te cu nervi de otel .
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea filialei societatii comerciale in strainatate elegud elegud Care sunt cerintele si modalitatea de inregistrare a filialei de export-import in Statele Israel si Turcia , sediul de baza fiind societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Cine are competenta? vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com In cazul in care o firma din Romania intampina dificultati sau are unele probleme cu o alta firma din China, cui se poate adresa firma din Romania pentru a ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale in romania de catre o firma din ue Liviu Piora Liviu Piora Bna ziua, Intre actele necesare pentru inregistrarea unei sucursale se cer documentele contabile ale firmei din UE. Documentele contabile=bilantul anual ... (vezi toată discuția)