In cadrul unei societati comerciale -s.r.l. , mai multe persoane realizeaza diverse activitati , pentru care nu pretind sa fie remunerate, respectiv, emisiuni tv., culturale. Una dintre persoanele respective are niste creante mai vechi , neachitate la timp.cei de la finante au cerut societatii unde debitorul lor isi efectueaza activitatea -neremunerata, poprire pe veniturile persoanei.Li s-a explicat faptul ca persoanele realizeza o activitate in mod voluntar.
este ok aceasta activitate? un contract de voluntariat incheiat intre s.r.l. si persoana-persoanele care realizeaza acele activitati ? Acest tip de contract poate fi inchieiat si intre o societate comerciala si opersoana fizica? sau doar de intre anumite institutii si persoane? va multumesc.
@trope_doi, multumesc pentru interventie. Fiscula stiut fiindca persoana apare pe sticla, cum am mentionat, realizeaza o emisiune tv saptamanal .Si a fost vazut, evident.
Si eu spun ca daca persoana asa doreste are dreptul sa lucreze in acest mod, chiar daca neremunerat financiar ,avantajele lui sunt altele. Fiindca este putin probabil ca cineva sa depuna munca in beneficiul cuiva, fara a avea si un interes persoanal, ori acest interes il priveste. De aceea ma gandesc la o forma de conventie prin care ambele parti sa fie acoperite legal.
Cred ca poate fi vorba de un contract de parteneriat (de colaborare) in efectuarea unor activitati pentru societate ... prestatorul vine cu munca de creatie, iar beneficiarul cu resursele materiale, financiare pentru desfasurarea acestei activitati.