avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pistoalele cu gaz sunt interzise?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pistoalele cu gaz sunt interzise?

pistoalele cu gas sunt interzise in tara (pistoale pentru zgomot)?
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
baggio, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:40, 8 Iulie 2010
nu pistoalele sunt interzise, ci detinerea lor de persoane fara permis si folosirea lor in mod ilegal
Titularii dreptului de a purta şi folosi arme neletale, destinate pentru autoapărare, pot face uz de armă numai în poligoanele autorizate în condiţiile prezentei legi sau în caz de legitimă apărare ori stare de necesitate. Folosirea armelor în poligoanele autorizate se poate face numai în condiţiile stabilite prin regulamentele de ordine interioară ale acestora.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2010
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce ai nevoie pentru a deține un spray paralizant? Alina123456789 Alina123456789 Buna ! Stiu ca pentru port arma îți trebuie permis . Pentru spray paralizant ai nevoie de ceva ? (vezi toată discuția)
Autoaparare alin0286 alin0286 as dori sa va intreb daca folosirea unui pistol neletal intr-un incident in care esti agresat poate fi considerata autoaparare...sau mai exact in ce conditii ... (vezi toată discuția)
Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)