avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune sau delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune sau delapidare

in ce categorie este incadrata sustragerea de bani de la societate prin cardurile altor persoane ? suma este de aproximativ 200.000 eur si care este pedeapsa ?ce sanse am ?
depinde de o multitudine de elemente. detaliati. dar cel mai bine angajati va un avocat , si asta urgent!
mie imi suna a delapidare ...
la suma asta asa de mare, daca se va lua cu suspendare, e bine. ar fi bine sa se retituie banii.
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2010
FLORIN RADU, Avocat
Daca aveati calitatea de functionar, gestionar, poate fi si delapidare.
Depinde deci de calitatea pe care o aveti in cadrul societatii. Daca nu aveati calitatea ceruta de lege poate fi dupa caz furt sau inselaciune.
recuperarea prejudiciul v-ar ajuta mult.da-ti mai multe detalii.
cardurile au fost emise de catre banca si erau la societate , ele trebuiau predate bancii dr nu sa cerut asta , eram doar contabil nu detineam functie de gestiune , lucram in cadrul departamentului RU , sumele nu apareau pe liste dar in suma finala se regasea si acele sume si listele au fost semnate de catre directori

Alte discuții în legătură

Aveti idee in ce fapta pot fi incadrat codreanuv2 codreanuv2 Am lucrat in domeniul pariurilor sportive si in timpul programului de lucru am pariat o suma foarte mare de bani166 de milioane ,m-au pus sa semnez un ... (vezi toată discuția)
Delapidare alinadrapa alinadrapa Buna ziua tuturor! As dori sa ma lamuriti in legatura cu un caz cat se poate de repede! Va multumesc anticipat! Un angajat al unri firme a incasat numerar ... (vezi toată discuția)
Delapidare 45000 ron ContSters89357 ContSters89357 Buna ziua, am si eu o problema serioasa....am sustras de la firma la care lucrez ca lucrator comercial suma de 45000 ron prinntr-un program care imi permitea ... (vezi toată discuția)