avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma, datorii, forfetar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma, datorii, forfetar

Buna ziua! Ce modalitate de inchidere, declarare faliment, etc are o firma care nu a avut nici un fel de activitate dar din cauza neglijentei asociatilor a adunat datorii la stat cu impozitul forfetar - asta este singura datorie?
Cel mai recent răspuns: Melidna12 , utilizator 08:28, 13 Iulie 2010
va multumesc mult!
mai am o intrbare! exista posibilitatea sa imi pot vedea exact de ce suma sunt datoriile, undeva pe site-ul finantelor sau datele de acolo nu sunt actualizate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozitului forfetar eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)
Insolventa firma care nu a avut niciodata activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, ... (vezi toată discuția)