Pai eu sunt acoperita de acte,deci nu-mi fac probleme ca n-as castiga in cazul in care il dau in judecata,problema e ca daca mai astept inca vreo 2-3 ani pana justitia noastra binevoieste sa rezolve litigiul,nu ma pot folosi de teren,si am mult de pierdut,eu vroiam sa evit revenirea in instanta(m-am lamurit cu merg treburile,dureaza luni de zile pana sa dea o sentinta,alte cateva luni pana o formuleaza......doar ca sa constat ca grefiera a gresit la dactilografierea documentului..si alte cateva luni pana vine judecatorul din vacanta si modifica documentul..etc...dureaza de ani de zile toata povestea,fara macar sa existe vreo reclamatie care sa tulbure drumul liniar al lucrurilor).Asa ca,eu cautam o formula prin care sa ma asigur ca din banii pe care-i dau plateste darile,eventula sa i le plates eu....si sa-i dau doar restul de bani.Daca nu pot decat sa-i dau toti banii iar mai apoi sa-l dau in judecata,....atunci imi dati o veste tare proasta:(
Imi cer scuze pt limbajul nefamiliarizat cu termenii specifici,n-am sentinta chiar in fata,incercam doar sa fac un rezumat la ceea ce am citit in sentinta,foarte posibil ca termenul folosit era de "cumparator" si nu cel folosit de mine "beneficiar".
Nu trebuie sa va cereti scuze, eu nu m-am suparat ca nu v-ati exprimat corect, ci ca nu-mi pot forma o opinie concreta, exacta. E normal sa nu aveti limbaj tehnic, e ca si cum as vorbi eu de materiale de constructie...
Oricum, pentru 3000 lei, poate merita si judecata ulterioara... Dar mai bine incercati si contactati un avocat si faceti o notificare in care-l speriati putin... ca ii veti cere si contravaloarea nefolosintei terenului etc... lucru dealtfel perfect valabil si legal. Si-i spuneti ca, pana terminati cu instantele, nu mai ramane nimic din pret.
Si apoi, pentru 100-2 de lei, incercati cu notificarea... nu pierdeti mare lucru, e definitorie daca va hotarati sa incepeti procesul si poate se conformeaza.
Va multumesc de ajutor,am sa incerc sa fac o atfel de notificare,poate renunta la prostii si putem in sfarsit sa terminam tranzactia,ca dureaza deja cam de multishor si intentionez sa folosesc terenul cat se poate de curand.