avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... societate civila profesionala de avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

societate civila profesionala de avocati

As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru infiintarea unei societati civile profesionale de avocati si care sunt pasii de urmat.
Cel mai recent răspuns: Andreea Tudor , Avocat 19:47, 13 Iulie 2010
intai trebuie intocmit contractul de societate si statutul societatii, acte ce se supun spre avizare Baroului din care faceti parte.
alaturat acestor acte se vor depune dovezi ale spatiului unde va functiona societatea si dovezi ale patrimoniul societatii.
Baroul emite decizia in baza careia se considera infiintata societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare cmi alingeras alingeras Care sunt pasii care tb urmati pentru a deschide un cabinet medical individual, ce documente tb depuse si unde? Multumesc. (vezi toată discuția)
Ce acte si cati bani sunt necesari infiintarii unei societati? Ciutacu D. Ciutacu D. Buna seara! sunt absolventa 2009 si doresc sa infiintez impreuna cu prietenul meu o firma pentru comercializarea de produse tip 38000 lei vechi. Nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Ma gandesc sa infiintez un club sportiv fara scop comercial daniel_c daniel_c buna ziua, as avea si eu cateva intrebari legate de subiectul de mai sus...si anume....ce acte imi trebuie pentru a infiinta un club sportiv ( arte ... (vezi toată discuția)