Buna ziua,
Am depus acum cateva zile actele necesare(act aditional la actul constitutiv, pv conform cu originalul, hotare AGA, chitanta, etc) la judecatoria de care apartinem pt ca dansi sa constate modificarile pe care le-a facut Asociatia conform Actului Aditional la Statut si Actul Constitutiv si sa treaca modificarile in cadrul Registrului Asociatilor si Fundatiilor.
Dupa cum am mentionat si in cadrul subiectului, as dori sa stiu daca este obligatorie prezenta a unei persoane din cadrul Asociatie sa fie prezenta in momentul in care se judeca modificarile survenite sau se poate judeca si in absenta?
Vom incerca pt moment sa nu facem nici o imputernicire pt alcineva si nu ne vom prezenta, iar in cazul in care sedinta se suspenda, sa facem o imputernicire altei persoane care se poate deplasa la judecatorie.(sper ca nu este o prostie ceea ce facem, prin neprezentare)
Buna ziua,
Am intampinat aceasta problema, si, datorita faptului ca nu era specificat in cerere judecarea in lipsa, cauza a fost suspendata. Sfatul meu este sa va prezentati, ca sa nu se amane sau sa se suspende cauza, in cazul in care aveti nevoie de documente pentru derularea activitatii. (proiecte, etc).
Daca cauza se suspenda, atunci trebuie sa faceti cerere de repunere pe rol ... incercati sa depuneti o cerere inaintea termenului de judecata, prin care solicitati judecarea in lipsa a cauzei.
pana la urma ne-am prezentat.. a fost dispusa in aceasi zi incheierea
dar va intreb cate acte(ma refer la act aditional original legalizat si Haga ) ar fi trebuit depuse...pt ca noi in prima faza am depus 2 acte aditionale originale legalizate si 2 HAGA originale...dar dupa cateva zile ni s-a comunicat sa mai aducem inca un act aditional legalizat si unu conform cu originalul si inca o HAGA originala si una conform cu originalul...deci in total 3 originale Act aditional si 1 conform cu originalul si 3 HAGA originale si 1 conform cu originalul
si as mai avea o intrebare treb facute si modificari in CIF sau treb eliberat alt CIF(din cate tin eu minte se elibereaza altul daca se schimba adresa, denumirea si mai era inca ceva dar nu mai retin) iar noi am facut schimbari numai in legatura cu membri si CD