avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitionare materiale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitionare materiale

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari:
pot achizitiona materiale pe firma daca inca nu am angajat muncitori?

si dupa ce am depus declaratia 010, trebuie sa imi cumpar anumite registre contabile?

va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: lillyian20 , utilizator 15:34, 14 Iulie 2010
buna ziua,
da puteti cumpara materiale chiar daca nu aveti angajati.
In legatura cu registrele obligatorii acestea sunt registru unic de control si registru de evidenta fiscala(de la AFP unde este sediul social)
astea sunt cele mai importante.
Asta tb. sa va spuna contabilul, in cazul in care nu aveti contabil ma puteti contacta la adresa de mail dragomir_oana_cont@yahoo.com
O zi buna
Mai aveti nevoie de registru inventar si registru jurnal :D
multumesc frumos pt. ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa taximetrie haiducu haiducu buna seara . la un pfa taximetrie se tine contabilitate in partida simpla ? ce registre mai trebuie in afara de registrul de incasari si plati??:stunned: (vezi toată discuția)
Societatile comerciale si obligatiile acestora GBC GBC De curand sunt asociat unic si administrator al unei S.R.L.-D si am cateva nelamuriri. Inainte de toate, mentionez ca: 1) [i]nu am salariati[/i]; 2) ... (vezi toată discuția)
Cabinet de arhitectura - contabilitate, partida simpla, neplatitor tva? KataG KataG Buna ziua Stie cineva sa imi \\"detalieze\\" cum tb tinuta contabilitatea in partida simpla pt un B.I.A. (birou individual de arhitectura) neplatitor de TVA, ... (vezi toată discuția)