avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Codul de procedura civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Codul de procedura civila

Buna
As dori sa aflu de cand intra in vigoarele noile coduri de procedura civila si penala, promulgate de Presedinte de 30 iunie 2010?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:29, 15 Iulie 2010
Atunci cand se va promulga o lege prin care se statueaza in mod explicit acest fapt.
Trebuie sa stiti insa ca MJ are un asemenea proiect de lege.
gabescu a scris:

Atunci cand se va promulga o lege prin care se statueaza in mod explicit acest fapt.
Trebuie sa stiti insa ca MJ are un asemenea proiect de lege.

Pai da, dar in presa am auzit ca au fost promulgate noile coduri de procedura civila si penala...asta inseamna ca trebuie sa fie si in vigoare...poate ma ajutati sa inteleg mai bine...
Nu sunt in vigoare decat de la termenul precizat in lege.
Dar, deocamdata nu se stie nimic.

Sa intelegeti mai bine, dupa ce trece o lege prin parlament sa zicem in iulie 2010, ar trebui sa intre in vigoare de la 1 ian. 2011. Ar trebui...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data intrare in vigoare noile coduri penal si de procedura penala Niros Aciarb Niros Aciarb Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca noile coduri penal si de procedura penala intra in vigoare la 01. oct. 2011 sau se vor stabili alte date. Cu stima (vezi toată discuția)
Noile coduri de procedura civila si penala giovanacluj giovanacluj Buna ziua, s-au publicat in M.Of noile coduri de procedura civila, penala? Eu nu le gasesc. Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)