C.I. a scris:
nu am de gand sa imi bat capul cu ceea ce spuneti dmv.se vede ca nu aveti experienta.una e ce scrie pe hartie si alta e ce se petrece in realitate.degeaba imi veniti cu tot felul de articole,abuzurile se petrec si gaata.majoritatea de pe acest site,nu au practica,la fel ca dmv.din cate observ.
din puctul vostru de vedere multe lucruri nu se pot intampla si multe lucruri nu se pot afla.
Da , sigur ...
Dumneavoastra sunteti zilnic ingropat in dosare ...
Si noi facem disectii pe cadavre ... :rofl:
Cat despre experienta mea , nu o sa o discut aici cu dvs , care inca nu ati avut posibilitatea sa participati la o ancheta penala , la un flagrant , sa desfasurati acte de cercetare , etc ... Ptr ca daca ati fi facut acestea , ati fi stiut cum stau treburile ...
Nu cred ca ne cunoasteti activitatile ... Iar afirmatiile dvs sunt pe cat de nefondate , pe atat de puerile si lipsite de logica . Argumentarea nu este punctul dvs forte , am observat , iar atacul la persoana vad ca va caracterizeaza .
Nu trebuie sa va simtiti jignit , nu toti se pricep . Asa cum noi nu suntem viitori medici , nici dvs nu sunteti jurist ...
Daca tot sustineti ceva , dati-ne date reale ... Date pe care sa le vedem si noi ...
Cazuri reale , concrete ...
Ca
vorbele din popor (
adica din auzite )
nu ne intereseaza .
E si acesta un mod de abordare , atunci cand nu nu puteti veni cu argumente judicioase si nu aveti ceva constructiv de spus .
Spuneti ca
una e ce scrie pe hartie si alta ce se intampla... Oare asa e si in medicina ??? ... Adica daca scrie ca acelea sunt simptomele ptr apendicita , dvs veti spune ca nu apendicele trebuie scos ci splina ? :-o ( caz ipotetic ) ... Asta ar insemna sa se lucreze "dupa ureche" ...
Bineinteles , fac si altii abuzuri , dar cei ce le fac , sunt trasi la raspundere ...
Cred ca ati vazut multe filme ...
Inca o data mi se intareste opinia ca " scoala " romaneasca scoate altceva pe "banda" decat ar trebui ...