avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie,acuzatie,cercetare penala fara dovezi...ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie,acuzatie,cercetare penala fara dovezi...ce se poate face?

Buna ziua.Sant membru O.N.G.respectiv:asoc.protectie consumator si sant cercetat penal de aprox. 1,5luni de catre I.P.J. ilfov in baza unor reclamatii(plangeri)ale unor persoane(nu le cunosc) pentru ca as fi facut?nu stiu ce anume(nu mi s-a comunicat),am fost condus la sectia pol..pantelimon unde am fost perchezitionat,interogat timp de 5ore de catre mai multe pers.care ma indemnau sa recunosc anumite fapte pe care nu le-am comis,si mi s-au retinut legitimatia de membru,statutul asociatiei,3fise de constatare a unor situatii.Mentionez ca mi sa luat declaratie fara a mi se comunica de ce sant acuzat si ce drepturi am.As dori sa stiu cit poate sa dureze o treaba de genul asta si ce pot sa fac in timpul cerc.penale cat si dupa asta(juridic)impotriva persoanelor implicate,cum le aflu,si cit dureaza o asemenea treaba.
Atunci de ce va temeti?Mergeti la politie si intrebati.
Multumesc frumos dar ce va face sa credeti ca ma tem de ceva?Am spus eu asta sau reiese de undeva ca m-as teme?Eu pur si simplu am deschis un subiect si am pus niste intrebari pe baza acestui subiect,iar dumneavoastra deviati de la subiect si faceti afirmatii de genul: ,,nu aveti suport legal care sa va indreptateasca sa procedati intr-un asemenea mod''.Daca nu va place subiectul va rog sa treceti peste el.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face plangere impotriva organelor de cercetare penala? Vasilepaul Vasilepaul Intrucat in dosarul de urmarire penala intocmit de organele de cercetare penala , politie si parchet , exista numeroase neconformitati : incalcare flagranta a ... (vezi toată discuția)
Malpraxis AlfaBetaOmega AlfaBetaOmega Buna ziua, Am nevoie de cateva informatii. Subiectul este urmatorul: accident de circulatie petrecut in 2012. Tatal meu a decedat in acest accident. Cazul a ... (vezi toată discuția)
Infractiuni de fals si uz de fals Nina1 Nina1 Buna.De curand am aflat ca o alta persoana a intocmit si semnat in numele meu mai multe documente(procura, specimen de semnatura autentificate la notar;cerere ... (vezi toată discuția)