Buna ziua.Sant membru O.N.G.respectiv:asoc.protectie consumator si sant cercetat penal de aprox. 1,5luni de catre I.P.J. ilfov in baza unor reclamatii(plangeri)ale unor persoane(nu le cunosc) pentru ca as fi facut?nu stiu ce anume(nu mi s-a comunicat),am fost condus la sectia pol..pantelimon unde am fost perchezitionat,interogat timp de 5ore de catre mai multe pers.care ma indemnau sa recunosc anumite fapte pe care nu le-am comis,si mi s-au retinut legitimatia de membru,statutul asociatiei,3fise de constatare a unor situatii.Mentionez ca mi sa luat declaratie fara a mi se comunica de ce sant acuzat si ce drepturi am.As dori sa stiu cit poate sa dureze o treaba de genul asta si ce pot sa fac in timpul cerc.penale cat si dupa asta(juridic)impotriva persoanelor implicate,cum le aflu,si cit dureaza o asemenea treaba.
Multumesc frumos dar ce va face sa credeti ca ma tem de ceva?Am spus eu asta sau reiese de undeva ca m-as teme?Eu pur si simplu am deschis un subiect si am pus niste intrebari pe baza acestui subiect,iar dumneavoastra deviati de la subiect si faceti afirmatii de genul: ,,nu aveti suport legal care sa va indreptateasca sa procedati intr-un asemenea mod''.Daca nu va place subiectul va rog sa treceti peste el.multumesc
Malpraxis
AlfaBetaOmega
Buna ziua,
Am nevoie de cateva informatii. Subiectul este urmatorul: accident de circulatie petrecut in 2012. Tatal meu a decedat in acest accident. Cazul a ... (vezi toată discuția)