avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua, Socrul meu a decedat anul acesta, soacra mea traieste si urmeaza sa faca succesiunea,are doi copii respectiv pe sotul meu si inca o fata,locuieste in provincie,as evea doua intrebari 1.sora poate ceda in favoarea sotului meu acum la succesiune?2.este necesar cadastru pentru succesiune?Multumesc .
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
liluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: liluca , utilizator 11:47, 16 Iulie 2010
Inteleg ca indicat ar fi sa se face mai intai succesiunea dupa care actul de vanzare cumparare unde sora sotului sa-si dea acordul?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
liluca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare_cumparare cu uzufruct viager bosog bosog Buna ziua. Sotul meu are un frate din prima casatorie a socrului meu , iar la data nasterii sotului,soacra mea nu era casatorita legal cu acesta .Socrii mei ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare - cumparare Georgi_eu Georgi_eu Buna seara! Poveste mea este urmatoarea: bunica mea are o casa la tara.Ea are 2 fete(pe mama si matusa mea). Bunica vrea sa faca act de vanzare -cumparare ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau vanzare cumparare? irina elena irina elena buna seara ! as dori sa stiu ce pot face pentru a putea fi la unica mostenitoare de casa parinteasca .suntem doua surori ,sora mea in ziua de astazi este de ... (vezi toată discuția)