avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă \"Televiziunea poporului\"
Discuție deschisă în Discuţia la modă

"Televiziunea poporului"

Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul "Televiziunii poporului" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai departe, pentru ca mi s-a urcat tensiunea instantaneu! X-(

Adica acest personaj ma reprezinta si pe mine??? Eu sunt poporul, la fel ca fiecare dintre dumneavoastra - simtiti ca televiziunea pe care o conduce va reprezinta??? Asa am ajuns, sa fim etichetati, ca un popor consumator de DD in direct??? Mi se face rau. Oare nu exista vreo forma legala prin care asemenea sintagme prin care se aroga niste titluri nemeritate sa fie amendate??? Este o jignire flagranta la adresa inteligentei noastre ca popor si la adresa demnitatii natiunii. Cine le da dreptul sa se numeasca "televiziune poporului"? Luati aminte ca aceste stiri sunt preluate si de presa internationala si deci, raul facut este propagat cu o viteza uimitoare. Nu e de ajuns ca ne aflam intr-o criza multipla, economico-financiara si politica, ne lipsea sa fim stindardul scandalului si al ridicolului. Ma simt calomniata si nu stiu carei instante sa ma adresez.

Cu stima, cu impotrivire si furie mocnita,

CT
Cel mai recent răspuns: Talk Partners , Consilier juridic 09:33, 9 Septembrie 2010
Imi pare rau ca intervi destul de trziu in aceasta discutie.

In primul rand nu stiu ce aveti toti care v-ati "pogorat" cu adjective asupra "bietului om"

Ce aveti cu el,cand "Anna2010"(desi nu stiu daca se poate gandi astfel in anul de gratie 2010) il iubeste si il respecta.
Nu il vreti ?
OK !
Actionati telecomanda !
Acest "biet om" care s-a dezvoltat gazetareste intr-un apartament de bloc care imi aduce aminte de magazinele "Gospodina" de la parterul blocurilor,dintr-o epoca apusa si care a folosit tacerea ca "arma jurnalistica"(nu de alta ,dar pentru ca nu il ducea capul tocmai pe el,venit de unde s-a rasturnat un anume"car" sa puna intrebari unei alte persoane),acest"om din popor" care face in jur de 5000 de Euro,pe seara din prostia celor care ii scriu SMS-uri in cautarea Elodiei sau in gasirea prafului de pe toba,el cel care are masini ,yaht , elicopter,apartamente,un bloc ,etc.pe numele societatii "0"tv,cel care nu a facut bani din santaje nu poate fi decat"condamnat" la uitare de o societate normala care este cam de multi ani in cautarea propriilor "anticorpi"
Candidatul ideal la presedintia cui ?
Probabil ca singura "organizatie" pe care o poate prezida,dar nu stiu daca de unul singur,este "TBSP"("Traiesc Bine pe Seama Prostilor").
Ce-ar fi sa nu mai fim noi prosti si sa ne deranjeze ca exista,ca ne insulta prin existenta sa inteligenta de oameni normali si sa il trimitem in fata unor organe unde exista niste sanse,chiar daca minuscule ,sa raspunda in fata legii.
Candva am auzit despre cineva care voia -in semn de atasament- sa faca puscarie in locul lui "VC-T",acum mai pot aparea ofertanti si pentru "DD"
Sa speram ca"latul se va strange"

Dar despre cine am scris ?
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
@r.gabi BRAVO!!! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Sediul otv vasi49 vasi49 la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti? (vezi toată discuția)
'miscarea populara' pp-dd ContSters257414 ContSters257414 1. [b]În aprilie 2011[/b], Ioana Băsescu a depus la OSIM o cerere de înregistrare a Mişcării Populare; 2. [b]In aprile 2011[/b], Dan Diaconescu ... (vezi toată discuția)