avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ferestre vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ferestre vecin

Buna ziua!
Am si eu o intrebare legata de distanta intre proprietati si despre ferestrele vecinului .
Casa lui este construita la o distanta de aproximativ 1,00 m. fata de gardul dintre proprietati. Spatele casei lui care da in curtea mea are 6 ferestre mari ,toate transparente, dintre care doar unul fix.
Ce as putea face in acest caz, deoarece este o situatie foarte neplacuta sa nu pot vorbi in curtea mea ca aude vecinul si nu am nici un pic de intimitate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lorenza , utilizator 21:02, 18 Februarie 2014
Buna seara,
in cazul acestor ferestre,daca sunt oscilobatante,dar foarte putin,doar pentru aerisire,nu se vede absolut nimic pe proprietatea vecinului,este ilegal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fereastre cos99myn cos99myn Salut. In 2009 mi-am construit o casa D+P+M.Distanta minima de vecin este de 80 cm. Pe partea cu el am 2 ferestre la baie si la camara de 20x20 la o inaltime ... (vezi toată discuția)
Casa peste hotar blkegl blkegl Buna ziua, As avea nevoie de o informatie. In anul 1970 am cumparat cu chitanta de mana un teren impreuna cu un vecin (400 mp), pe care l-am impartit in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate jon85 jon85 un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)