avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cum imi gasesc intrebarea de pe forum?
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cum imi gasesc intrebarea de pe forum?

M-am inscris si pus un subiect, intrebare pe forum. Nu am mai intrat, timp de o luna si nu gasesc intrebarea mea, pt a vedea daca am primit raspunsurii, ajutor.
Cel mai recent răspuns: m1ha1.blogs , utilizator 17:51, 12 August 2010
Pe prima pagina forum, mergi pe rubrica "subiecte deschise de mine".
era normal ca subiectele deschise de acel user să fie urmărite automat de către acel user.

pentru că e interesat de un subiect deschis de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Link-uri rapide... gresite ? ContSters146211 ContSters146211 Buna ziua, bine v-am gasit. Apreciez munca tuturor celor de aici si tocmai de aceea m-am gandit de trei ori inainte de a posta. De asemenea am urmarit ... (vezi toată discuția)
Pls, nu-mi gasesc intrebarea paun rodica paun rodica nu-mi gasesc intrebarea si nu stiu unde sa caut si nici nu vreau s-o pun inca odata sa nu incalc regula forumului:-/ sorry sunt incepatoare... (vezi toată discuția)
Cum gasesc si eu raspunsurile la intrebari puse pe forum ioanmarin ioanmarin am pus si eu intrebari pe forum pe 5si 6 noiembrie si nu pot gasi raspunsurile cum sau unde trebuie sa caut sa le gasesc (vezi toată discuția)