Buna ziua, bine v-am gasit.
Apreciez munca tuturor celor de aici si tocmai de aceea m-am gandit de trei ori inainte de a posta. De asemenea am urmarit sfaturile si am incercat sa gasesc raspunsuri in subiectele anterioare dar... nu prea am gasit. Iar daca nu am fost suficient de atent va rog sa primiti anticipat scuzele mele.
Scurt si la obiect:
1. ``Subiecte deschise de mine``. Imediat apare prima pagina cu primul mesaj, parcurgerea tuturor mesajelor e la libera mea alegere. Perfect ! Dar...
2. ``Subiecte urmarite de mine``. Consider ca si aici era corect ca mai sus. In loc de asta mi se deschide o pagina kilometrica cu subiectul in cauza, incepind cu prima pagina si continuind cu toate raspunsurile oferite de cineva. Pierdere de spatiu pe server si de timp pentru cautare. Mi se pare mai corect ca mai sus, urmind ca eu, utilizatorul, sa iau decizia urmaririi subiectului in cauza (total sau numai citind ultimele mesaje).
Eventual sa se afiseze ultimul raspuns (in locul primei pagini) insa nu toate !
3. ``Ultimele subiecte`` ne duce intr-adevar la ultimele subiecte. Dar ...
4. ``Prima pagina de forum`` ne duce tot la un fel de pagina cu noutati. Este adevarat ca un pic mai jos avem ceea ce ar trebui sa fie pe prima pagina, adica rubrica de ``categorii forum``. Ma rog, nu deranjeaza prea tare cele citeva subiecte postate ca noutati insa pentru punctul 2 insist.
Stimata doamna, cu tot respectul, dar nici pe departe nu e ``cea mai`` optima varianta. Pentru ``subiecte deschise de mine`` mi s-a deschis o pagina cu lista mesajelor, pentru ``subiecte urmarite de mine`` PATRU pagini continind toate mesajele, adica duplicarea fara rost a informatiei.
Ramin la parerea mea si insist. Poate votam, cine stie !
Bun, atunci ma faceti sa insist, nu neaparat in a va convinge pe Dv. care nu doriti informatie redundanta, ci pentru a arata ca cineva, eu de exemplu, vreau sa-mi urmaresc, din diverse cauze, numai subiectele deschise de mine, poate vreau sa scriu o carte cu ce idei traznite am avut candva. Este un istoric al ideilor mele, iar avocatnet ma ajuta, extragandu-mi-le din noianul de mesaje in care mi-am dat cu parerea.
Pe de alta parte si din alte motive exista Subiecte urmarite de mine, este calea cea mai simpla de a ajunge in subiectele unde mi-am dat cu parerea in ultimul timp si pentru a mai vedea daca exista noutati, cine, ce a mai postat. Imi urmaresc activititatea datului cu parerea.
Sigur ca primele se repeta in cea de-a doua categorie, dar sunt perspective diferite, ca sa zic asa...... :)