avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima salariu in carnetul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima salariu in carnetul de munca

Stie cineva daca o prima la salariu, acordata in baza unei decizii interne, nevizate la ITM, se trece in carnetul de munca? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 19 Iulie 2010
Nu se trece in carnetul de munca primele acordate de catre angajator si nici deciziile de acordare a acestora nu se vizeaza de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca neprimit la data angajarii noiembriesm noiembriesm Buna ziua. La data angajarii nu s-a adus carnetul de munca si nici pana la data plecarii. Dupa 6 luni persoana in cauza pleaca. In situatia data eu ca ... (vezi toată discuția)
Completare carnet de munca pt inlocuirea unui salariat aflat in incapacitate temporara de munca mistic mistic Buna ziua, O persoana, din afara unitatii, a suplinit titularii cand acestia se aflau in concediu medical ( perioade diferite respectiv ianuarie = 1,5 sapt ... (vezi toată discuția)
Decizie de sanctionare alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Avem un angajat pe care l-am cercetat disciplinar si am emis decizia de sanctionare (reducerea salariului de baza pe 3 luni cu 10%). Intrebarea ... (vezi toată discuția)