avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... somatie de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

somatie de plata

daca o societate de recuperare creante a preluat o serie de creante poate introduce somatie de plata impotriva debitorilor pentru recuperarea creantelor?
a se tine cont de faptul ca inscrisul(contractul) care reprezinta temeiul somatiei a fost incheiat intre societatea de la care au fost preluate creantele si debitori.
Cel mai recent răspuns: dum_ioana , utilizator 13:08, 17 August 2007
fiind societate de recuperari creante a facut si notificarea in arhiva electronica. dar nu asta a fost impedimentul vazut de instanta, ci doar ca nu sunt indeplinite conditiile pt somatia de plata referitoare la inscrisul, contractul, semnat de ambele parti. am ramas masca. si n-ai nici cale de atac in situatia asta. asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta banca Danielamioara1 Danielamioara1 Buna ziua. Banca mi-a cesionat creditul in luna decembrie 2015 catre un srl. Ce pot face in aceasta situatie,tinand cont ca eu nu avem intreruperi de la ... (vezi toată discuția)