avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzul de functie al administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzul de functie al administratorului

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% din valoarea construirii unui acoperis nou. Mentionez ca stau la parter si i-am pus si eu in vedere ca de 5 ani nu am beneficita de izolarea subsolului sau exteriorului apartamentului, burlanul de scurgere al apei lipseste de la etajul unu si cand voi vedea 80% din acoperis construit atunci voi da si eu cei 80% din 1240 lei. Mai nou refuza sa incaseze intretinere celor ce nu au platit si spune dansul ca suntem cam multicei, atunci stau si ma intreb cum a luat dansul hotararea sa inceapa construirea acoperisului din moment ce nu avea acceptul majoritatii locatarilor confrom legii 230 din 06/07/2007? Nu mi-a incasat intretinerea pe ultimele trei luni si a inceput sa-mi calculeze si penalitati chiar daca nu din vina mea pt ca eu intotdeauna am vrut sa achit la timp, cui ma pot adresa?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
diana_ghilencea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:33, 23 Iulie 2010
Stersul geamurilor de pe casa scarilor si la usile de intrare in bloc, curatenia in lift, debarasarea ghenelor de gunoi si curatenia acestora, curatenia si debarasatul containerelor de gunoi de la parter, curatenia in spatiul verde din jurul blocului, curatarea trotoarelor din jurul blocurilor etc., toate aceste amanunte enumerate nu se intampla in scara blocului nostru, poate in alte locuri....da. Si peretii nu intra in scara blocului, de ce se numeste curatenie pe scara blocului ? Trauceti-mi si mie acest sens "scara blocului"???? De ce toata lumea se gandeste numai la bani fara a face nimic. La locul meu de munca, femeile de servici mentin curatenia conta unui salariu minim pe economie si mai au si respect........comparativ cu administratorii si femeile de serviciu din cadrul administratiilor de locatari care atunci cand le sesizezi ceva incep sa ridice tonul.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
Eulaura, utilizator
Ar trebui sa stiti ca nu aveti ce sesiza Administratorului. Comunicarea dintre dvs. si Administrator se face prin intermediul Presedintelui.
Peretii cu faianta din holul de la parterul blocului sunt singurii in atributia femeii de serviciu, din punctul meu de vedere.
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
Armenteros, utilizator
Si noi pentru ce platim pe luna aproximativ 300 RON servicii?
300 inseamna salariul femeii de serviciu? Pentru cate scari, cate etaje, cati proprietari?
Eulaura a scris:

Si noi pentru ce platim pe luna aproximativ 300 RON servicii?

Pai daca e vorba de suma asta inseamna ca este vorba despre o singura scara, iar daca e aproximativ 300, inseamna ca e sub.
Dar sa mergem pe ideea ca ar fi 300... Din cum ati pus problema inteleg ca vi se pare exorbitant. Totusi, la dumneavoastra la serviciu spuneati ca acele doamne primesc minim pe economie. Pai dati-i femeii de serviciu de la bloc 600 si va spun eu ca face singura peretii.

Alte discuții în legătură

Femei de serviciu maduta79 maduta79 intr o asociatie cu mai multe scari de bloc , s a gasit o scara care nu mai doreste femei de serviciu , au venit cu un tabel semnat pri care cere eliminarea ... (vezi toată discuția)
Gunoi pe trotuar din fata blocului alina_25 alina_25 Pe trotoarul din fata blocului in care locuiesc tot felul de \\"cetateni\\" arunca gunoaie de multe ori eu le-am ridicat dar mai sunt si plecata sau cu ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilitati are o femeie de serviciu? Criste simona Criste simona Buna ziua!!As dori sa stiu ce responzabilitati are femeia de serviu?Ea este obigata sa curete spatiile verzi din jurul blocului si sa taie gardul viu fara sa ... (vezi toată discuția)