Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% din valoarea construirii unui acoperis nou. Mentionez ca stau la parter si i-am pus si eu in vedere ca de 5 ani nu am beneficita de izolarea subsolului sau exteriorului apartamentului, burlanul de scurgere al apei lipseste de la etajul unu si cand voi vedea 80% din acoperis construit atunci voi da si eu cei 80% din 1240 lei. Mai nou refuza sa incaseze intretinere celor ce nu au platit si spune dansul ca suntem cam multicei, atunci stau si ma intreb cum a luat dansul hotararea sa inceapa construirea acoperisului din moment ce nu avea acceptul majoritatii locatarilor confrom legii 230 din 06/07/2007? Nu mi-a incasat intretinerea pe ultimele trei luni si a inceput sa-mi calculeze si penalitati chiar daca nu din vina mea pt ca eu intotdeauna am vrut sa achit la timp, cui ma pot adresa?
Sunt 16 apartamente, 3 etaje+parter. Vi se pare putin 300 RON numai pentru un singur bloc. Mie nu si cred ca multor bugetari nu li se pare puti 300 RON pentru 4 zile pe luna de curatenie caci atatea se executa in acest bloc.
Tinand cont ca e vorba de un bloc mic si doar 4 zile pe saptamana pot spune ca e o suma buna, insa, va rog sda ma credeti... nu atat de mare incat sa inclda si peretii.
Repet, totul depinde de atributiile pe care le are trecute in fisa postului.
Daca sunteti nemultumiti de prestarea serviciilor, cautati pe altcineva si o inlocuiti. Totul e sa nu fiti singura nemultumita din bloc, altfel nu aveti nisio sansa.
In fisa postului unei femei de servici la asociatie se pot introduce, pe langa cele enumerate mai sus si curatatul peretilor lunar si varuitul lor anual si vopsitul balustradei si a braului anual.... cu o conditie importanta: omul angajat, femeia aceea sa accepte. Si fiti siguri ca nu va accepta decat de nevoie ca nu are ce manca si aceasta pana-si gaseste de lucru in alta parte.
Dar pentru proprietarii nemultumiti exista o solutie legala: la prima adunare generala sa participe, sa se autopropuna ca presedinte sau membru in comitet si poate angaja apoi orice femeie de serviciu, administrator, instalator si ce mai vrea. Sau oricine considera ca este un castig frumos ca femeie de serviciu poate solicita sa fie angajat pe acest post cu acelasi salariu. Proprietarul ar avea prioritate fata de cinva din afara asociatiei pentru a fi angajat.
Femei de serviciu
maduta79
intr o asociatie cu mai multe scari de bloc , s a gasit o scara care nu mai doreste femei de serviciu , au venit cu un tabel semnat pri care cere eliminarea ... (vezi toată discuția)