avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen de prescriere
Discuție deschisă în Executare silită

termen de prescriere

Care este termenul de prescriere in cazul unui credit de nevoi personale pe o perioada 10 de ani si cum se calculeaza, de la ultima rata din cei 10 ani sau cum?
Cel mai recent răspuns: ContSters152796 , utilizator 18:07, 21 Iulie 2010
Contractul de credit este titlu executor, este necesara doar incuviintarea lui. Nu inteleg de ce sustineti ca ar fi ceva abuziv aici.... ?
Mi se pare ca este abuziv deorece sunt nenumarate motive pentru care nu poti sa platesti creditul, daca cineva este arestat sau condamnat la inchisoare, concediat, se imbolnaveste, etc, chestiile astea pentru dumneavoastra nu conteaza?
Si mi s-ar parea mai corect ca instanta sa se pronunte asupra executarii silite a unui om , sa nu nenorocim oamenii dupa bunul plac al unor bancii sau a unor firme de recuperare, dumneavoastra nu sunteti de acord?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale fara garantii mariammb mariammb Buna ziua, Am in derulare inca, un credit de nevoi personale. Din cauza unor probleme, in ultimul an nu am putut achita rata intreaga. Am facut depuneri un ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat paunrodicagabriela paunrodicagabriela Cum se face o executare silita pt un credit neachitat ,nu trebuie sa aiba loc un proces sau firma de recuperare credite trimite dosarul executorului?Eu in ... (vezi toată discuția)
Executare silita/ poprire pe salariu adrianaady adrianaady Buna ziua. Am primit instiintare de incuviintare a executarii silite pentru un credit, firma de recuperari a apelat la executor/instanta. De la biroul ... (vezi toată discuția)