avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... PFA in strainatate-Germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

PFA in strainatate-Germania

Buna ziua, am si eu o intrebare, o firma din Germania care are un fast-food poate avea in local sa lucreze o PFA din Romania pe baza de contract de colaborare? daca da exista o limita de timp? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: annemona2000 , utilizator 13:37, 18 Decembrie 2007
numai pe baza de permis de lucru ( " arbeitserlaubniss" ) eliberat de Oficiul Fortelor de Munca din landul respectiv (" Arbeitsamt " ). Copntractul trebuie depus spre inregistrare in vederea eliberarii permisului si a autorizatiei impreuna cu documentatia PFA din care sa rezulte compatibilitatea autorizarii cu normele germane. Uzanta este de 1 an, dar poate diferi din land in land ( diferenta sensibila ). Anterior era necesara si dovada din partea beneficiaruklui - angajator (Arbeitsansteller, Beschaeftiger) german ca nu a gasit o oferta nationala ( locala ) echivalenta,in aceeasi termeni - conditii - costuri, nationalii germani fiind prioritar-recomandati si preferati, dar la acest momnent din lipsa cde timp nu va pot preciza eventuale modificari in speta.Viel Glueck u. bis bald!
Acest lucru este valabil si pt Anglia ( UK )?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca in germania. stiflero0o stiflero0o Buna ziua as vrea sa stiu cum se procedeaza pentru a obtine permisul de rezidenta si de munca in Germania ? De pe forumuri am inteles ca cel mai bine ar fi sa ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)