avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... racordare la teava de gaze fara acordul meu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

racordare la teava de gaze fara acordul meu

am tras gaze ,am spart strada m-am racordat .am rugat vecini si nu au dorit la vremea aia .dupa 5 ani firma de gaze a schimbat teava pe strada ,inclusiv racordul meu pe cheltuialaa lor.acum as dori sa stiu daca bransamentul a intrat in posesia firmei sau a ramas tot proprietatea mea care am platit si m-am racordat?vecina nu a mai avut nevoie de semnatura mea la vremea cand s-a racordat motivand ca firma a tras teava si nu e nevoie de semnatura mea.acum vrea alt vecin sa traga gaze si firma de gaze cere acordul unui vecin .imi puteti spune care e adevarul.multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
dragoiu bogdan alexandru, utilizator
Acestea se intampla la o asociatie de proprietari intr-un bloc de locuinte sau la case, vile ?
la casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava gaze dmitheone dmitheone Bună ziua, am un teren pe un drum de servitute și împreună cu vecinii dorim sa ne racordam la rețeaua de gaze. Țeavă o sa fie trasa pe drumul de ... (vezi toată discuția)
Am incercat sa initiem demersurile pentru montarea ... CEPel CEPel Buna ziua, Am incercat sa initiam demersurile pentru montarea unei centrale de apartament, in bloc exista teava de gaz trasa, insa intampinam probleme cu unul ... (vezi toată discuția)
Racordare instalație gaz elena-preda elena-preda Racordare instalație Bună ziua! Am achizitionat un apartament in aprilie 2025 in Bucuresti, si vreau sa imi pun centrala termica. Pe casa scarii exista ... (vezi toată discuția)