avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 161/2010
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 161/2010

Legea se aplica pentru toate contractele incheiate, chiar si cele aparute inaintea Legii?
Daca am un contract incheiat cu Orange cu un an in urma, cu perioada contractuala de 2 ani, pot rezilia contractul in orice moment?
Cel mai recent răspuns: Crinisor , utilizator 09:55, 29 Iulie 2010
Da, legea 161 se aplica atat pentru contractele semnate incepand cu data publicarii cat si pentru cele semnate inainte. Da, poti rezilia in orice moment.

Fa o cerere in scris catre ei, datata si semnata de catre tine si depune-o la un punct de lucru de al lor. Daca nu iti vor da raspuns in maxim 10 zile, te poti adresa in scris ANPC-ului si ANCOM si sa reclami faptul ca operatorul iti incalca drepturile de consumator. Aceste 2 institutii vor cerceta reclamatia ta si pot amenda operatorul.

Daca operatorul continuta sa iti trimita facturi ulterior, aceasta inseamna ca intelege sa nu reziliere contractul si atunci poti sa-l dai in judecata si sa ii ceri daune. Daca nu ai beneficiat de la operator de vreo oferta, subventie telefon sau alt aparat, atunci ai sanse mai mari de castig.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie de telefonie mobila florentinavlad39 florentinavlad39 Am schimbat in luna mai , prin apel la 411 , abonamentul la orange, in 21 iulie am sunat din nou la 411 , cerand sa-mi schimbe abonamentul la un pret mai mic ... (vezi toată discuția)
Despagubiri orange filipiulia123 filipiulia123 Buna ziua, in luna mai al acestui an am incheiat un contract de telefonie mobila cu orange...dupa nenumarate facturi incarcate am decis sa ma transfer la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)