avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

companie de telefonie mobila

Am schimbat in luna mai , prin apel la 411 , abonamentul la orange, in 21 iulie am sunat din nou la 411 , cerand sa-mi schimbe abonamentul la un pret mai mic deoarece nu consum minutele . Mi s-a spus ca am facut contract pe 24 de luni , chiar daca nu am beneficiat de nimic din partea lor ( nu am luat un telefon la un pret mai mic), mentionez ca nu am inteles ca operatorul sa-mi fi spus de o durata a contractului de 2 ani . Ce pot sa faci in cazul in care doresc sa reziliez contractul cu ei , am trimis prin mail o reclamatie la ei inca din data de 21, dar nu am primit raspuns. Multumesc , Florentina- Arad
Cel mai recent răspuns: Crinisor , utilizator 19:19, 27 Iulie 2010
Uita-te in contract si verifica pe ce perioada ai incheiat contractul. Chiar daca ai incheiat pe 24 luni, nu sunt obligati sa iti dea vreo oferta, tu trebuie sa iti manifesti dorinta de a achizitiona/ beneficia de o oferta de a lor. Daca nu esti interesat, atunci nu beneficiezi.
Daca nu iti vor da raspuns in maxim 10 zile, te poti adresa in scris ANPC-ului si ANCOM si sa reclami faptul ca operatorul iti incalca drepturile de consumator. Aceste 2 institutii vor cerceta reclamatia ta si pot amenda operatorul.
Daca operatorul continuta sa iti trimita facturi ulterior, aceasta insemnand ca nu a inteles sa reziliere contractul, poti sa-l dai in judecata si sa ii ceri daune. Daca nu ai beneficiat de la operator de vreo oferta, subventie telefon sau alt aparat, atunci ai sanse mai mari de castig.
Aaa...fa din nou o cerere in scris catre ei, datata si semnata de catre tine si depune-o la un punct de lucru de al lor, am observat acum ca ai facut-o on-line. Si asteapta raspuns la aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 161/2010 zsoli71 zsoli71 Legea se aplica pentru toate contractele incheiate, chiar si cele aparute inaintea Legii? Daca am un contract incheiat cu Orange cu un an in urma, cu perioada ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange ionutadriandragut ionutadriandragut pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale ... (vezi toată discuția)