avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... BO avalizat-societate in faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

BO avalizat-societate in faliment

In cazul in care administratorul unei societati a avalizat mai multe bilete la ordin iar societatea pe care o administreaza a intrat in faliment, mai putem investi biletele la ordin pentru a incepe executarea silita impotriva administratorului-persoana fizica?? Sau care este cea mai buna solutie pentru recuperarea debitului in acest caz? Mentionez ca avem si contract de vanzare-cumparare cu fidejusor, administratorul semnand si in calitate de fidejusor. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mara2010 , utilizator 11:37, 22 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Cu alte cuvinte puteti sa va indreptati personal impotriva administartorului fidejusor, in baza prevederilor contactului si a BO avalizate.
Multumesc de raspunsuri, dar din experienta dvs., cum credeti, este mai bine sa investim B.O avalizate si sa incepem executarea, sau sa incepem o actiune in instanta in baza contractului cu fidejusor? Multumesc inca o data
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala mariusbm mariusbm Buna ziua, Societatea noastra a avut o seie de B.O. refuzate de catre o societate comerciala. Printre acestea exista 5 B.O. avalizate de catre administrator ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anders anders Buna ziua. Fiind asociat intr-o societate comerciala am avalizat un bilet la ordin ca garantie pentru un credit luat de societate. Am cesionat partile sociale ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin temis temis Buna ziua, Am un B.O, investit cu formula executorie si pus in executare. Executorul Judecatoresc mi-a comunicat printr-o adresa ca recuperarea creantei nu ... (vezi toată discuția)