avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima CASA
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima CASA

Doresc sa stiu, in cazul in care am detinut 1/2 dintr-o locuinta, dar in urma divortului in anul 2003 a trebuit sa o vand, mai pot beneficia astazi de programul prima casa???
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 16:22, 22 Iulie 2010
intrebati la banca ca acolo stiu sigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare credit prin programul prima casa MMV MMV Salutare, un prieten ar dori sa acceseze un credit ipotecar prin programul Prima casa insa in anul 1995 dupa moartea unuia dintre parinti a fost facut un act ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de programul "prima casa" daca am un teren in concesiune? adinutza23 adinutza23 Buna ziua! Detin un teren concesionat pe numele meu de la primaria orasului si as vrea sa stiu daca pot beneficia de un credit prin programul \"prima casa\" in ... (vezi toată discuția)
Locuinte pentru tinerii sub 35 de ani mbm76 mbm76 Am primit (cumparat-cu clauza de la o ruda) un teren de 580 mp in alt oras decat cel de domiciliu. -Pot beneficia de avantajele care se acorda ... (vezi toată discuția)