avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... are dreptate banca sau eu, in cazul asta ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

are dreptate banca sau eu, in cazul asta ?

Buna ziua... problema mea este urmatoarea : eu avand un card de salariu si facand o gluma cu un prieten am bagat cardul in bancomat si am dat retragere numerar , eu stiind k nu am nici un ban pe card pt ca nu mai lucram la firma respectiva de aproape 2 ani ... au iesit 500 ron ! la 2 zile m-am dus la o reprezentanta de a lor si am intrebat catzi bani le datorez , au verificat si mi-au spus 1.5 ron . Am depus 5 ron mi-au dat foaie de versamant si am plecat.
Dupa 2 luni primesc mesaje si telefoane cum , ca as avea un credit de plata la care sunt restant.
Am fost si am vb cu un ofiter de credite si mi sa spus ca banii au iesit accidental din respectivu bancomat datorata unei erori online s-au ceva de genu si ca acesti bani mi iau trecut drept un overdraft si sunt datorit sa ii platesc.
Am doar 20 de ani, servici nu am, bunuri pe numele meu nici atat...
Din cei 500 de ron am platit 2 rate de 150 de ron si au mai ramas acum cu tot cu penalizari 290 ron.
Nu mai am posibilitatea de a plati restul sumei deocamdata iar ei m-au sunat si mi-au spus ca ma vor chema in instanta.

REPET NU AM FACUT NICI UN CREDIT
CARDUL ERA DE SALARII dar nu mai muncesc de 2 ani la firma respectiva
Greseala a fost mai mult a lor si mi lau pus drept credit (overdraft)
Nu am semnat nici un contract
Din cate stiu e nevoie de cateva acte pt a face acel credit , mai ales adeverinta de la servici... daca nu suntetzi lamuriti de vreun lucru puteti sa ma intrebatzi!Eu voi urmari... Va rog sa imi dati un raspuns

Va Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Iulie 2010
Andrey89, utilizator
intrebare : si daca acel card ti-ar fi fost furat de cineva care iti stia pin-ul? se ducea facea o incercare stiind ca e doar un card de salariu si hop.... 5 meleoane =D>.... Si nu ai spus DE LA CINE primesti "amenintari" :training:... de la banca insasi sau de la vreo "capusha" de firma recuperatoare.:magic:..? ca a devenit un trend asta.. cum gresesc,bancile nu fac efortul sa indrepte greseala ci continua...si cum mersul lucrurilor este "ai datorie...o sa te caute eos" e normal ca si tu ai patit la fel. Stai linistit Andrey89. Lasa i sa iti trimita tone de "amenintari" .. Numai un administrator de sistem sau un inginer IT :slap:poate certifica daca a fost o eroare...nicidecum un angajat al bancii. Daca angajata a tastat gresit din cauza unghiilor lungi ...banca plateste.Nu trebuia sa duci niciun ban inapoi.Acum ca le-ai dat nas,trage de tine.Doar de reclama asa.ca tu o sa spui la lume si se va duce vestea cat e de "stricta " acea banca. Iar overdraft nu se face cu una cu doua... Mai trebuie sa fii si tu de acord.Dar se intampla destul de des ..."phising" din partea bancilor .. ca sunt destui care fac intentionat si de mai multe ori cum ai facut tu. Auzi? dar daca gaseai un portofel pe jos cu 10 000 € ? te duceai la politie sa il predai? tu fiind baiat corect zici DA. Daca DA stii ce pateai? Erai inchis si vrun an....ca nu te credea nimeni ca l-ai gasit....Mai degraba l-ai furat si ne mintzi acuma ca esti bunul samaritean. Si aici e cam aceeasi situatie. Ar fi fost mult mai bine sa nu faci valuri. ma rog....acuma....asta e! :dance3:
greseala e a bancii.ii priveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani in cont sofia1975 sofia1975 buna ziua!Am o cunostinta care a intampinat urmatoarea problema:lucreaza la o firma care plateste salariile pe card,deci are un card de salarii.In aceasta luna ... (vezi toată discuția)
Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)
Card credit Gabriel M Gabriel M Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat..Problema este urmatoarea.Am avut un card de credit la BRD care a expirat acum aproximativ 4 ani.Din ce-mi amintesc ... (vezi toată discuția)