Am si eu o intrebare referitor la urmatorul caz:"Casa in care locuiesc este casa bunicilor tatalui meu si legal figureaza pe numele bunicilor, tatal meu a murit cum se va imparti aceasta casa intre mama si doi frati".
Va multumesc anticipat!
Sper ca am fost suficient de explicita.
Nu este adevarat.
Termenul de 6 luni este de optiune succesorala, adica de a accepta sau renunta la succesiune. La dvs. nu e cazul pt ca locuiti acolo, deci ati facut acte de acceptare tacita.
Era bine sa dezbateti in termen de 2 ani, ca sa nu platiti si impozit, dar acum nu mai conteaza. Oricum e vorba de 3 succesiuni succesive, ale bunicilor si a tatalui, care se vor conexa, oricum cred ca a trecut mai mult timp de la moartea bunicilor, deci plateati impozitul obligatoriu.
Dezbatere mostenire
polo
deci suntem 3 frati...tatal meu a decedat...avem o casa si locuim impreuna cu mama noastra.actele sunt p numele bunicului meu{tatal tatalui meu}.tatal meu mai ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani
kike
Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)