poi astazi am iesit cu tatal meu la condus eu fiind in varsta de 20 de ani, avand examenul peste vreo 2 sap am zis sa mai es cu el astazi ca sa mai conduc ca sa uit , poi am condus vreo 5 min si dupa aia ma prins o masina de politie care trb sa ne ducem la sectie sa ne controleze numele adresa toate chestiuniile astea , dupa ce am stat vreo 3 ore cu ei la vb si dupa ce am dat declaratie neau lasat sa plekam si au zis ca cand o sa ne sune o sa trebuiasca sa revenim la o noua audiere..
Stie cnv ce se va intampla ??? ce amenda sau ce pedeapsa o sami deie ???? o sa mai pot da la carnet peste 2 sap ???
vi se va intocmi dosar penal.Dv pentru infractiunea de conducere fara permis si tatalui dv. pentru incredintarea utoturismului spre a fi condus de o persoana fara pemis.
Puteti da pentru permis, insa daca veti fi condamnat... se anuleaza.
Eu va sfatuiesc sa va angajati un avocat. Poate obtineti o amenda administrativa.
Ai savarsit o infractiune. Si tatal tau la fel. Poti invoca in apararea ta , ca o circumstanta atenuanta, ca stiai sa conduci, ca ai facut scoala de soferi si sa ai acte doveditoare in acest sens. Pedeapsa nu este neaparat cu inchisoare, poate fi si cu amenda, dar este amenda penala si vei avea cazier judiciar. Si tatal tau la fel. Pana sa dai declaratii la politie cauta un avocat care sa va reprezinte, din cei specializati in astfel de infractiuni si nu cu competenta generala. Succes!