avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARNETE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARNETE DE MUNCA

Daca unul dintre asociatii unei firme (SRL) este Primaria , se mai plateste comision la ITM ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 26 Iulie 2010
Nu se plateste comision ITM, insa sunteti obligat sa depuneti Revisal-ul.
cum adica sa depuna Revisal?
Potrivit HG nr.161/2006 .... Fiecare angajator are obligatia de a infiinta un registru general de evidenta a salariatilor, denumit in continuare registru, si de a-l prezenta inspectorilor de munca, la solicitarea acestora.
Angajatorii au obligatia de a transmite registrul in forma electronica la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, dupa caz.
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim nou- transmitere revisal elenadima elenadima Avand in vedere prevederile HG161/ 2006 privind completarea registrului general de evidenta a salariatilor [b]va rog sa imi precizati punctul dvs de vedere cu ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal neon butterflies neon butterflies daca cererea de incetare a cim cu acordul partilor este facuta incepand cu data de 30.05.2011, in cat timp trebuie despus revisalul? (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca Dinush Dinush Un act aditional de prelungire a contractului individual de munca se transmite in revisal cu o zi inainte de prelungire sau se poate si in aceeasi zi? (vezi toată discuția)