avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chelt de cazare...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chelt de cazare...

Are cineva idee de vreo lege in care se stipuleaza ca un sofer care nu s-a cazat la hotel pe perioada detasarii externe, beneficiaza de o suma de 50ron pentru acest lucru?Scrie undeva asta?Soferul a dormit in tir....
Este deductibila aceasta cheltuiala?
Spuneti-mi si mie un cadru legal pls....
Inteleg ca Hotararea 543 / 24.07.1995 republicata ; Hotararea 518 / 10.07.1995 nu mai sunt valabile ci doar hg 1860/2006?
Va rog da-ti-mi si mie ceva actualizat.....O lege cevaa..

Multumesc

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
irinuka2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: irinuka2005 , utilizator 15:28, 26 Iulie 2010
Se aplica HG nr. 518 din 10 iulie 1995 privind unele drepturi si obligatii ale personalului roman trimis in strainatate pentru indeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, care este in vigoare.
Atunci Hot 518/10.07.1995 se aplica in acest caz?
Iar cheltuiala inteleg ca este deductibila chiar daca nu am la baza un document justificativ.
hg 1860/2006?este valabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chelt cazare irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua As avea si eu o intrebare: Imi puteti spune va rog daca un sofer care pleaca in deplasare externa (sa zicem Italia)pt 3 zile iar in aceasta ... (vezi toată discuția)
Diurna in romania Nagy Andreea Nagy Andreea Buna, am nevoie sa-mi deschida si mie cineva creierul pt ca nu gasesc exact unde scrie cum se acorda diurna; adica am o nedumerire: in cazul in care angajatul ... (vezi toată discuția)
Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)