avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie sanctiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie sanctiune

cum se procedeaza in cazul in care in continutul deciziei de sanctionare s-au produs urmatoarele greseli (decizia a fost semnata de catre cel sanctionat, cu greselile urmatoare): numarul referatului este gresit, la fel si data de la care incepe aplicarea sanctiunii. daca a semnat de luare la cunoastina, mai au importanta aceste greseli?
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
iban, utilizator
Cel mai recent răspuns: iban , utilizator 18:12, 26 Iulie 2010
Da, se poate aduce la cunostinta salariatului prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Cerere de recurs cu greseli mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am facut o cerere de recurs in care s-au strecurat 2 greseli: 1. Am gresit data hotararii, mai precis ziua 2. In loc de sentinta civila am scris ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hotarare judecatoreasca Nina1 Nina1 Buna seara, In cadrul unui dosar civil avand ca obiect litigiu de munca instanta s-a pronuntat \"gresit\" in ceea ce priveste doua capete de cerere in sensul ... (vezi toată discuția)