avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice (OUG nr. 195/2002, art. 87, alin. 1)

Buna Ziua....
Am permis de conducere din anul 2005 si pana in Noiembrie 2008 nu am avut niciodata permisul suspendat si nici nu am primit niciodata amenzi de circulatie.
In 08.11.2008 am facut greseala vietii mele. Am condus dupa ce am consumat aproximativ 3 - 4 beri. Am fost oprit de catre un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest unde a rezultat o alcoolemie de 0,88mg/l. M-am ales cu permisul retinut si cu dosar penal. In mai 2010 am primit 6 luni cu suspendare pt aceasta fapta dar la scurt timp am mai facut o prostie, am condus din nou fiind constrans de imprejurari,de data aceasta fara a mai fi baut pt ca nu obisnuiesc acest lucru si am fost oprit din nou de politie. Acestia mi-au retinut dovada inlocuitoare fara valabilitate a permisului de conducere am dat o declaratie cum sa intamplat si de ce am condus si am plecat acasa dupa aceasta intamplare. Intrebarea mea este daca mi-au facut din nou dosar penal si daca DA ce mi se poate intampla avand in vedere cele spuse mai sus si cand voi putea obtine din nou permisul de conducere . Va multumesc anticipat!.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:31, 26 Mai 2011
Daca aveti un avocat angajat puneti-l la lucru pt ca situatia dv este foarte delicata si nu stiu ce solutie v-ar putea usura situatia intr-un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat noiembrie 2011,cand il pot redobandi?! ionak88 ionak88 Salutare...Caut si eu un raspuns,o indrumare ceva pt.marea mea problema. In februarie 2011 mi sa suspendat permisul fiind depistat conducand baut,avand ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)
Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)