avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Orange

pot sa reziliez contractul la orange? cei de la orange mi-au facut oferta prin telefon pentru un abonament orange me 5 si mi-sa oferit 500 de minute nationale si 100 internationale, iar cand sa activat abonamentu pe contul orange apare 500 de minute nationale si 100 internationale, dar la cronos sunt 400 min nationale si 100 internationale, am sunat la serviciu clienti 411 si mi-sa spus ca din cele 500 de min 100 sunt internationale dar mie nu mi sa oferit asa la telefon de operatoru orange. eu as vrea acum sa renunt definitiv la abonamentu orange. pot sa-l reziliez fara sa le achit alte taxe? mentionez ca mai aveam 6 luni de abonament si pe 11.10.2015 mi-sa mai prelungit pe inca un an, cand am acceptat noul abonament.

Multumesc frumos si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ionutadriandragut , utilizator 16:21, 16 Octombrie 2015
Puteti solicita rezilierea oricand, cu atat mai mult cu cat oferta primita nu coincide cu cea efectiva. Perceperea taxelor de reziliere este nelegala - fiind asimilata clauzelor abuzive, insa, totusi, daca ati luat vreun telefon prin oferta respectiva, este posibil sa trebuiasca sa-l platiti integral la deconectare, daca plata lui era prin facturile lunare. Mult succes!
nu nu am luat telefon doar abonamentu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange sau reducere abonament ioneldrapac ioneldrapac Anul trecut in 07 iul.2009 a-m incheiat un contract de telefonie mobila cu Orange Romania ,contractul era de 20 de euro si am luat si un telefon la oferta de 5 ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua mai am un abonament orange care pe 02.02.2016 se incheie 2 ani de cand am luat telefon la prelungire, acum o luna am micsorat abonamentu si sa ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)