avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic care a terminat facultatea de ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic care a terminat facultatea de marketing

Explicati-mi si mie va rog cum se poate ca un ungajat care a terminat o facultate de markenting sa lucreze in cadrul oficiului juridic al unei institutii si unui alt angajat care a terminat Stiinte Juridice i se spune ca nu sunt posturi libere in cadrul acelui oficiu juridic....In primul rand ca si consilier juridic poate sa lucreze doar cel care a absolvit o Facultate de Drept din cate stiu eu...sau este posibil orice in ziua de azi....Dati-miva rog un sfat ce pot face in acest caz.....Va multumesc......
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 13:36, 4 August 2010
Multumesc pt raspunsuri .A m uitat de fapt ca suntem in Romania tara tuturor posibilitatilor.....#-o
Interesati-va pe ce post este incadrata persoana cu studii superioare de marketing! Daca este incadrata pe post de consilier juridic, este o ilegalitate si puteti actiona in consecinta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii inspector resurse umane constantin_florea57 constantin_florea57 absolvent studii superioare fac. drept -stiinte juridice ce post pot ocupa in cadrul biroului resurse umane?. (vezi toată discuția)
Promovare in functia publica sarm07opr sarm07opr Am absolvit Facultatea de Drept - 4 ani in iulie 2009.Va rog sa-mi raspundeti daca voi fi promovat in functia publica pe studii de scurta durata sau pe studii ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)