avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probele obtinute cu ajutorul detectivilor particulari ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probele obtinute cu ajutorul detectivilor particulari ...

sunt acceptate in instanta, in cadrul proceselor civile?

multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:19, 27 Iulie 2010
Ati mers in aparare pe un singur argument si iata nu a fost suficient.
Daca lecturati cu atentie hotarea instantei de fond si daca ati declarat recurs si pe cea a instantei superioare veti vedea care au fost motivele si argumentele instantei atunci cand a decis ca minorii trebuiesc incredintati tatalui.
Instanta are in vedere la incredintare un ansamblu de criterii si imprejurari pe care va trebui sa le aveti in vedere atunci cand va veti judeca pe acest capat de cerere in cadrul procesului de divort.
Angajati avocat pentru ca deja aveti un punct pierdut si vor trebui administrate probe temeinice pentru a va castiga copii.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Acon Insolvency Group SPRL Acon Insolvency Group SPRL buna ziua, ce se poate face in cazul de incredintare minor atata timp cat tatal si mama nu sunt casatoriti, tatal este inchis in germania iar mama este in ... (vezi toată discuția)
Copiii .......la mama sau la tata? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Am o prietena care se afla intr o situatie disperata, De cativa ani traieste in concubinaj cu partenerul de viata cu care are 2 copii acestia fiind ... (vezi toată discuția)