Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Traduceri Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la ROI
Discuție deschisă în Traduceri

Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la ROI

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si cazierul judiciar al persoanelor fizice administratori. Problema e ca sunt 2 persoane administratori cetatenii germani si am nevoie de procura pentru a le scoate cazierul.
Intrebarea mea este procura poate fi doar semnata de catre dansii sau trebuie si legalizata acolo in Germania?
Stiu ca aceasta trebuie tradusa si legalizata in Romania...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:14, 28 Iulie 2010
cel mai bine ar fi sa suni la politie....
Cred ca este vorba doar de o imputernicire
ANEXA 39 Model de împuternicire emisa de persoana juridica pentru delegarea unei persoane fizice, în vederea depunerii cererii si ridicarii certificatului de cazier judiciar privind persoana juridica [ link extern ]
de pe site-ul [ link extern ]

Procura (mandat) este o imputernicire legalizata in fata notarului.
Procurile care sînt întocmite în străinătate, dar care împuternicesc persoane din România pentru diferite acţiuni, trebuie să poarte apostila statului unde au fost întocmite, mandatarul trebuind apoi să le traducă în limba română.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in romania cris2279 cris2279 Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este ... (vezi toată discuția)
Procura cazier persoane juridice pt. inreg. la roi dianacrisan dianacrisan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pt cetateni straini nerezidenti in romania asociati intr-un srl SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna seara,ma poate ajuta cineva si sa imi spuna ce trebuie sa faca 3 cetateni straini nerezidenti in Ro care sunt asociati la un srl in Romania pentru a ... (vezi toată discuția)