avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in Romania
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in Romania

Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este din Franta? Ne trebuie acest cazier pentru inregistrarea in Registrul Operatorilor Intracomunitari.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:26, 31 Iulie 2010
ar trebui sa faca o imputernicire notariala, posibil si apostilata (de verificat) care sa fie tradusa in Romania. cel mai indicat ar fi sa contactati Directia cazier judiciar al politiei
Cu aceasta imputernicire, eu ca si imputernicit pot scoate cazierul judiciar al persoanei respective?
Si as avea inca o nelamurire: aceasta imputernicire notariala ar trebui facuta in tara lui de rezidenta.In cazul lui, din cate am inteles, imputernicirea nu se face prin notariat, ci este pur si simplu semnata. Cum se procedeaza in acest caz?
ar fi recomandat sa se faca la notar (in orice tara din lume exista notari); cu o astfel de imputernicire puteti face dvs demersurile necesare
In cazul in care este facuta la notar in Franta, pentru traducerea ei legalizata in Romania mai este nevoie de prezenta fizica a persoanei respective? Sau este suficient ca imputernicitul sa mearga la un notariat pentru traducere legalizata?

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la roi dianacrisan dianacrisan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si ... (vezi toată discuția)
Importuri si tva alin_b alin_b Buna ziua Am trecut de curand ca platitor de TVA si as vrea sa aduc niste produse din UE cat si din afara UE(ex China); mai am nevoie de alt document legat de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl asociati straini luizacsinte luizacsinte Nelamurire !! Infiintare firma in Romania, cu 2 asociati straini, unul persoana juridica si altul persoana fizica. Cum se dau declaratiile pe proprie ... (vezi toată discuția)