avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procura cazier persoane juridice pt. inreg. la ROI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procura cazier persoane juridice pt. inreg. la ROI

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si cazierul judiciar al persoanelor fizice administratori. Problema e ca sunt 2 persoane administratori cetatenii germani si am nevoie de procura pentru a le scoate cazierul.
Intrebarea mea este procura poate fi doar semnata de catre dansii sau trebuie si legalizata acolo in Germania?
Stiu ca aceasta trebuie tradusa si legalizata in Romania...
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 17:30, 7 August 2010
Procura trebuie legalizata neaparat si in Germania! In baza ei la notariat va vor face traducere legalizata! Atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar persoane fizice pt. inreg. la roi dianacrisan dianacrisan Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa ne inregistram la Registrul operatorilor intracomunitari si printre alte hartii ne trebuie si ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar persoana fizica nerezidenta in romania cris2279 cris2279 Cine ma poate lamuri care este procedura de a obtine cazierul judiciar pentru o persoana fizica ,asociat unic al unei societatti de drept roman, dar care este ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pt cetateni straini nerezidenti in romania asociati intr-un srl SIMION BOGDAN BACIU SIMION BOGDAN BACIU Buna seara,ma poate ajuta cineva si sa imi spuna ce trebuie sa faca 3 cetateni straini nerezidenti in Ro care sunt asociati la un srl in Romania pentru a ... (vezi toată discuția)