avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura legalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura legalizata

va rog mult 'daca am avut o procura facuta de niste unchi ca eu sa ma ocup in timpul vietii de tot ce se poate retrageri de sume bancare tot ce se scrie intr-o procura inaintea decesului lor am facut si acte la iml pentru ami incepe lasarea bunurilor toate mie tinind cont ca eu ca stranepot am avut grija de amindoi timp de 10 ani martori ,facturi etc....dar dupa iesirea actelor de la iml saracii au decedat si nu sa mai putut face nimic credeti ca exista sansa de acistiga ceva din ceea ce au ?sau asta e dumnezeu sa-i ierte ca nu au facut mai din timp .va rog mult va multumesc
Cel mai recent răspuns: midengeo@yahoo.com , utilizator 23:12, 28 Iulie 2010
Nu stiu cum puteti sa o anuntati, dar sigur dvs. nu puteti sa o "bagati" la mostenire, pt ca, atata timp cat tatal dvs. traieste, el este mostenitorul parintilor lui ( si al unchiului). Daca el face declaratii false, nu are decat.

Daca nu au trecut 6 luni de la decesul unchiului, insist sa mergeti la notar sa dati o declaratie de acceptare a succesiunii, nu conteaza ca nu veniti la succesiune, e important, pt ca sigur tatal dvs. nu s-a dus si puteti, intr-un eventual proces de partaj succesoral sa fie considerat strain de succesiune si atunci culegeti dvs.
va multumesc dar de dus a fost asa cum am scris mai sus a fost vazut in imobil luand lucruri deci e clar ca a deschis oricum va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentarea succesorala in clasa a ii-a de mostenitori M_arina M_arina In urma cu o luna a decedat sora tatalui meu. Nu a fost casatorita, nu a avut copii, parintii ei nu mai traiesc. A avut 4 frati, din care doar unu mai este ... (vezi toată discuția)
Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)
Moștenire însușită în totalitate, fără drept, de o persoană în prezent decedată. cum se împart cotele între moștenitorii rămași în viață? Crisant76 Crisant76 buna seara tuturor. D-na A este casatorita cu d-nul B,impreuna au un fiu necasatorit si fara copii. D-nul B are 4 frati decedati si cate 4 nepoti de la ... (vezi toată discuția)